Završio Mladifest na Norvalu

Kao što smo i pisali na našim stranicama, vikend iza nas održan je susret mladih hrvatskih katolika iz SAD-a i Kanade...

Kao što smo i pisali na našim stranicama, vikend iza nas održan je susret mladih hrvatskih katolika iz SAD-a i Kanade, u Hrvatskom franjevačkom središtu Kraljice Mira, na Norvalu pored Toronta. Trodnevni program započeo je u petak, 3. srpnja, 2015. u popodnevnim satima, a završio u nedjelju, 5. srpnja. Sve se odvijalo pod geslom: »I znamenje veliko pokaza se na nebu!« (Otk 12, 1)

Mladifest Norval: Zajedništvo u vjeri mladih Hrvata

Kroz trodnevni program mladi su imali priliku slušati izvrsne predavače: don Damira Stojića, s. Ružicu Dodig te Paula J. Kima, koji su im prenijeli svoja iskustva puta i života u vjeri. S njima su ovo vrijeme proveli i mladi iz zagrebačkog benda Božja Pobjeda, koji su održali i nekoliko koncerata duhovne glazbe.

Ovo je treći ovakav susret na Norvalu. Kao i prethodna dva, nositelji ovoga projekta mladi su iz župe Kraljice Mira na Norvalu, zajedno sa svojim svećenicima fra Markom Puljićem i fra Tomislavom Pekom. Sljedeće godine Mladifest s Norvala seli u SAD, u grad Milwaukee i hrvatsku župu Presvetog Srca Isusova.