Mlada misa fra Hrvoja Miletića

U nedjelju, 6. srpnja 2014. godine, u samostanskoj crkvi Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u zagrebačkoj Dubravi, svoju Mladu misu je predslavio fra Hrvoje Miletić, fratar naše Provincije.


U nedjelju, 6. srpnja 2014. godine, u samostanskoj crkvi Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u zagrebačkoj Dubravi, svoju Mladu misu je predslavio fra Hrvoje Miletić, fratar naše Provincije. Euharistijsko slavlje započelo je u 11.30. Prije početka euharistijskog slavlja mladomisnika je pozdravila nećakinja Katarina Šestan. Uslijedio je pozdrav gvardijana dr. fra Draženka Tomića koji je pročitao mladomisnikov kratki životopis te pozvao fra Hrvoja da započne euharistijsko slavlje. 
 
Mladomisnik je euharistijsko slavlje predslavio u koncelebraciji s o. provincijalom dr. fra Miljenkom Štekom, gvardijanom dr. fra Draženkom Tomićem, ovogodišnjim mladomisnicima fra Antonijem Šakotom, fra Bojanom Rizvanom, fra Darijem Galićem i fra Goranom Azinovićem te uz još desetak svećenika. Mladomisniku je propovijedao fra Mladen Herceg, brat naše Provincije. Fra Mladen je govorio o tome kakav bi svećenik trebao biti i pritom naglasio važnost cjelovitost osobe kao preduvjeta za svećeničku službu.
 
Nakon popričesne molitve uslijedio je provincijalov pozdrav i čestitka mladomisniku i njegovim roditeljima. Nakon toga se i sam mladomisnik zahvalio svima, ponajprije Bogu i svojim roditeljima, prisjećajući se svojih početnih vjerskih koraka. Zahvalio je i svima koji su se pobrinuli oko organizacije slavlja. Potom je uslijedio mladomisnički blagoslov. 
 
Na euharistijskom slavlju je pjevao samostanski zbor pod ravnanjem fra Zvonimira Pavičića, dok je liturgijsku asistenciju vodio fra Ivan Penavić. Poslije euharistijskog slavlja, druženje je nastavljeno u kleti Bunčić u Dugom Selu.