Promocija i koncert U Tvojim rukama

U četvrtak, 29. siječnja, 2015. fra Marin Karačić promovirao je svoj CD prvijenac "U tvojim rukama", koji je izišao u produkciji Laudato-a...

U četvrtak, 29. siječnja, 2015. fra Marin Karačić promovirao je svoj CD prvijenac U tvojim rukama, koji je izišao u produkciji Laudato-a. Na ovom nosaču zvuka, koji je nešto novo i drugačije na hrvatskoj duhovnoj glazbenoj sceni, nalazi se čak 18 fra Marinovih autorskih pjesama.

Ova promocija, koja je zapravo bila osmišljena kao mali koncert, okupila je više stotina ljubitelja duhovne glazbe, koji su do posljednjeg mjesta ispunili veliku samostansku dvoranu i predvorje. Svi su oni uživali u 11 fra Marinovih pjesama izvedenih te večeri.

Uz fra Marina, na koncertu su nastupili i Sestre Palić, Đuro Ravenšćak, Stjepan Lach, Ivana i Marija Husar, Lily Galić, Alan Hržica te zbor Frama grada Zagreba. Fra Bojan Rizvan govorio je o fra Marinovim tekstovima. Sestre Palić pobrinule su se za prateće vokale, a instrumentalnu pratnju su osigurali: Mia Šurina, Đuro Ravenšćak, Luka Tripalo i fra Luka Ćorić.

Uistinu lijepa o bogata večer u kojoj smo se još jednom osvjedočili ljepote Božjih darova i hrabrosti onih koji svoje darove razvijaju. Čestitke svima koji su ovu večer organizirali, a osobito našem fra Marinu!

foto: Marin Škarica