Svečani zavjeti naše braće

U nedjelju 18. rujna 2011., u crkvi svetog Jakova apostola u Međugorju, na svetoj misi u 18 sati, trojica naše braće, fra Stanko Ćosić, fra Mario Ostojić i fra Josip Serđo Ćavar, u nazočnosti velikog broja vjernika i braće položili su svoje svečane zavjete.


U nedjelju 18. rujna 2011., u crkvi svetog Jakova apostola u Međugorju, na svetoj misi u 18 sati, trojica naše braće, fra Stanko Ćosić, rodom iz župe Presvetog Trojstva u Buhovu, fra Mario Ostojić, rodom iz župe sv. Jakova apostola u Međugorju i fra Josip Serđo Ćavar, također iz župe sv. Jakova apostola u Međugorju, u nazočnosti velikog broja vjernika i braće položili su svoje svečane zavjete.
 
Misno slavlje je predvodio provincijal fra Ivan Sesar u koncelebraciji s međugorskim župnikom fra Petrom, meštrom bogoslova fra Ljubom te još oko pedeset svećenika.
 
Liturgijsko slavlje i svečano zavjetovanje uljepšali su bogoslovi liturgijskom asistencijom koju je vodio fra Vjekoslav Milićević, kao i bogoslovski zbor kojim je ravnao fra Branimir Novokmet, uz orguljsku pratnju fra Ivana Marića, te pjevanje litanija fra Tihomira Bazine. Na slavlju su nazočili i postulanti i novaci sa svojim meštrima.
 
Sveta je misa završila svečanim blagoslovom, a nakon blagoslova čestitanje i druženje je nastavljeno u fratarskoj blagavaonici.