Koncert duhovne glazbe: POMOZIMO ZAJEDNO

Povodom svoje treće godišnjice Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać organizira veliki humanitarni koncert duhovne glazbe

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać osnovana je u Zagrebu prije tri godine i za cilj ima skrb o ljudima koji dolaze na liječenje u hrvatsku metropolu. Na samome početku jedan mali projekt kroz ove je tri godine izrastao u veliko djelo humanosti i kršćanske ljubavi. 

Povodom svoje treće godišnjice Udruga organizira veliki humanitarni koncert duhovne glazbe, koji će se održati 16. lipnja u kristalnoj dvorani hotela Westin s početkom u 20 sati. Koncert je organiziran pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. 

Na koncertu će nastupiti sljedeći izvođači: Tony Cetinski, Sandra Bagarić i Darko Domitrović, Radojka Šverko i prof. Vladimir Babin, Ivan Mikulić Civa, sestre Palić, zbor Izvor te Bogoslovi hercegovačke franjevačke provincije.

Cjelokupan prihod od donacija i karata ide za opremanje stambenog prostora za smještaj osoba s invaliditetom i slabo pokretnih osoba.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna možete kupiti: 

- na web stranici ulaznice.hr

- na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr 

- narudžbom na mobitel 099/5533 111 

- na dan održavanja koncerta ispred ulaza u Kristalnu dvoranu hotela The Westin Zagreb

Radujemo se Vašem dolasku!

Molimo Vas da dolazak potvrdite najkasnije do 15. lipnja na broj Udruge 099 5533 111 ili na e-mail adresu Udruge info@humh.hr.